Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7:00 ure dne 25. 8. 2014 do 7:00 ure dne
26. 8. 2014 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 25. 8. 2014

Ob 11.05 uri smo v Podgorcih obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba.

Ob 11.32 uri smo na policisjki postaji sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje goljufije. Po Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba.

Ob 12.33 uri smo na policijski postaji sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazeske ovadbe za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju podana kazenska ovadba.

Ob 15.20 uri smo bili obveščeni, da na območju Miklavža pri Ormožu dva nezavarovana psa ogrožata občane. Ugotovljen je bil lastnik psov, kateremu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 15.50 uri smo sprejeli obvestilo o pogrešanju psa pasme Škotski ovčar v kraju Veličane. Lastnik prosi, da ga v primeru najdbe obvestite preko dežurnega policijske postaje Ormož.

Ob 20.16 uri smo v Ormožu obravnavali tatvino delov iz osebnega vozila na javnem parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec tekočega dne izvršil tatvino okrasnih pokrovov meglenk. Po zbranih obvestilih, bomo na okrožno državno tožilstvo podali poročilo.

Ob 20.46 uri smo v Pušencih obravnavali prometno nesrečo I. kategorije (z materialno škodo), kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Napoved aktivnosti za torek dne 26. 8. 2014:

ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve v cestnem prometu z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Dušan Leben, policist I
in Janko Zamuda, pomočnik komandirja

NASLOVNA FOTOGRAFIJA JE SIMBOLIČNA.