PONEDELJEK 16. 11. 2015

Ob 12:00 je občan iz Velike Nedelja na PP podal zapisnik o sprejemu ustne ovadbe oz. predlog za pregon kaznivega dejanja Goljufije. Evidentirano je bilo KD po členu 211/I KZ-1. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 23.03. smo bili obveščeni o povoženju divjadi izven naselja v Cvetkovcih.

TOREK 17. 11. 2015:

Ob 17:00 uri smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije dogodek. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila na regionalni cesti v Žerovincih trčil v lisico in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:44 smo bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru v Ormožu. Na kraju je patrulja ugotovila, da poškodba ni bila povzročena s strani drugega vozila. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

O vseh aktivnostih glede prihoda in obravnave ilegalnih migrantov ter postavljanja tehničnih ovir ob meji, bo javnost obveščena preko predstavnika za stike z mediji na PU Maribor.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 18. 11. 2015:
– Nasvet voznikom: Vozniki, pravočasno pripravite svoje vozilo na zimske razmere! Preverite, ali je tehnično brezhibno in ali ima predpisano zimsko opremo, ki je za motorna in priklopna vozila v cestnem prometu obvezna od 15. novembra do 15. marca, pa tudi v zimskih razmerah.
– Zato od 15. novembra, ko morajo imeti motorna in priklopna vozila v cestnem prometu zimsko opremo, policisti ob svojem rednem delu pri nadzoru cestnega prometa preverjamo tudi opremljenost vozil s predpisano zimsko opremo.

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ