Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 13. 8. 2012 do 7:00 ure 14. 8. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 13. 8. 2012:
Ob 12:00 uri so obravnavali prijavo kaznivo dejanje Nasilje v družini. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je dne 12.8. doma oče pretepel hčerko, katera je pri tem zadobila lahke telesne poškodbe in je danes iskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Ormož od koder je bila napotena na pregled v Splošno bolnico Ptuj. Po posvetu z dežurnim preiskovalnim sodnikom in državnim tožilcem ter vseh zbranih obvestil bomo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Ob 12.30 uri so obravnavali prijavo kaznivega dejanja Kršitev temeljnih pravic delavcev. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da delodajalec ni poravnal vseh obveznosti do delavca s katerim je prekinil delovno razmerja. Po vseh zbranih obvestilih bomo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Ob 14:50 uri so opravili intervencijo v zasebnem prostoru v naselju Jastrebci kjer bi naj moški grozil s pretepom bivši partnerki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med bivšima partnerjema prišlo do spora zaradi osebnih zadev, ko je bivša partnerka prišla na naslov bivališča moškega. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.


Napoved aktivnosti za torek dne 14. 8. 2012

Med 06.00 in 13.00 uro bomo opravljali meritve hitrosti z stacionarnim radarjem Multanova

PRIPRAVILA: Franc Lesjak, policist I in Janko Zadravec, pomočnik komandirja, policijski inšpektor I