Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure, dne 31. 8. 2012 do 7:00 ure dne 3. 9. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 31. 8. 2012

Ob 18:00 uri so na policijski postaji sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje neplačevanja preživnine. Po zbranih obvestilih bo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 23:38 uri so na parkirnem prostoru pri železniški postaji Ormož opravili ogled poškodbe osebnega avtomobila.

SOBOTA 1. 9. 2012

Ob 11:46 uri so bili napoteni na regionalno cesto v naselje Savci, kjer je voznica OA odpeljala izven vozišča.

Ob 12:15 uri so bili napoteni na prometno nesrečo v Ormož. Pred prihodom policistov na kraj sta se udeleženca sporazumela.

Ob 02:12 uri so izven naselja Osluševci obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik tovornega avtomobila povozil srno in si poškodoval vozilo.

NEDELJA 2. 9. 2012

Ob 10:43 so bili obveščeni, da je v naselju Sv. Tomaž padel moški in leži na vozišču, reševalno vozilo pa je že na poti na kraj. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je moški vračal iz trgovine domov, pri tem pa mu je postalo slabo in je padel ter pri tem zadobil lahko telesno poškodbo, katero so mu oskrbeli v ZD Ormož.

Ob 14:55 uri so bili obveščeni o sumu požara na Ljutomerski cesti v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so na območju podjetja kurili smeti. Pred prihodom patrulje so gasilci zapustili kraj.

Policisti vse bralce obveščajo, da se je danes pričelo novo šolsko leto. Zato vse udeležence v cestnem prometu pozivajo k dodatni previdnosti še zlasti v bližini vzgojno varstvenih ustanov.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 3. 9. 2012:

Tekom dne bomo opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom.

PRIPRAVILA:
Milan Plohl, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor I