Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure dne 31. 8. 2018, do 7:00 ure dne 3. 9. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 31. 8. 2018

Ob 10:00 smo obravnavali tatvino kose na nitko v kraju Podgorci. Sledi zbiranje obvestil za neznanim storilcem.

Ob 10:21 smo obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru v Ormožu.

Ob 11:29 smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 19:00 smo na Kogu obravnavali poškodbo ograjnega stebra, katera je nastala s strani neznanega voznika tovornega vozila.

Ob 21:32 smo v Litmerku obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo Odstop od ogleda.

Ob 00:57 smo bili obveščeni, da se je v enem od lokalov na našem območju poškodoval gost. Ugotovljeno je bilo, da se je gost sam porezal po zlomljenem kozarcu.

SOBOTA 1. 8. 2018
Ob 14:35 uri smo obravnavali kaznivo dejanje grožnje. Po zbranih obvestilih bo na ODT Ptuj podana kazenska ovadba.

NEDELJA 2. 8. 2018
Ob 02:47 zjutraj smo posredovali v Lunovcu, kjer je moški napadel bivšo partnerko. Evidentirali smo kaznivo dejanje.

Ob 9:50 uri smo bili obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči poškodoval vse štiri pnevmatike na kombiniranem vozilu v naselju Pavlovski vrh. Opravljen je bil ogled kraja dejanja, po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15:50 uri smo bili na kraju delovne nesreče v naselju Lešniški vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je oseba pri delu poškodovala z motorno žago po levi nogi. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnici na Ptuju, zadobil je lahko telesno poškodbo. O dogodku bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 05.15 uri smo na ormoški obvoznici obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda


Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 3. 9. 2018:

– ob rednem delu bomo opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.
– policisti pričnemo izvajati tudi aktivnosti v zvezi z začetkom šolskega leta 2018/19

PRIPRAVILA:
Gregor Bezjak, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir