PETEK 4. 4. 2014

Ob 7.47 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Ormožu. Voznik osebnega avtomobila je trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil svoje podatke. Istega dne ob 9.22 uri smo povzročitelja in vozilo izsledili ter mu izdali plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče in pobega s kraja nesreče.

Ob 9.45 uri smo v zvezi suma storitve kaznivega dejanja odvzeli prostost moškemu iz okolice Ormoža. Nadalje smo v isti zvezi ob 10.40 uri odvzeli prostost še drugemu osumljencu iz okolice Ormoža. Oba osumljenca sta bila pridržana do 6 ur, nato pa izpuščena. Zoper oba bomo podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

Ob 16.00 uri smo bili obveščeni o povoženju divjadi. Voznica osebnega avtomobila je v Žerovincih trčila v srno ter si poškodovala vozilo.

Ob 19.53 uri smo v Ormožu obravnavali kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru v zasebnem prostoru, Obema zakoncema sta bila na kraju izdana plačilna naloga. Na kraju je bila tudi dežurna zdravnica iz ZD Ormož, zaradi nudenja zdravniške pomoči enemu od otrok ter kršitelju. V tej zvezi bomo obvestili še CSD Ormož.

Ob 20.15 uri smo na regionalni cesti v naselju Krčevina pri Ormožu opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije z udeležbo divjadi – srne.

SOBOTA 5. 4. 2014

Ob 19.50 uri smo bili obveščeni o dogodku. Voznik osebnega avtomobila je v Rucmancih trčil v srno in si poškodoval vozilo.

NEDELJA 6. 4. 2014

Ob 16.37 uri smo bili obveščeni o dogodku. Voznik specialnega avtomobila je na glavni cesti pred naseljem Mihovci pri V.N. trčil v ptiča, ki mu je poškodoval vozilo.

Ob 16.44 uri smo bili obveščeni o dogodku. Voznik osebnega avtomobila je na lokalni cesti Obrež – Šalovci trčil v srno, ki mu je poškodovala vozilo.


Napoved aktivnosti za ponedeljek, dne 7. 4. 2014:

Ob rednem delu bomo opravljali tudi nadzor prometa in izvajali meritve hitrosti z
laserskim merilnikom.

PRIRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir