Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure, dne 27. 8. 2013 do 7:00 ure dne 28. 8. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 27. 8. 2013:

Ob 6:30 uri so bili obveščeni o tatvini goriva iz tovornega vozila v naselju Ormož. Na kraju po opravljenem ogledu je bilo ugotovljeno, da je NN storilec tekom noči iz rezervoarja dveh tovornih vozil odtujil okrog 350 litrov dizelskega goriva. Po vseh zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 7:10 uri so na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek. Na kraju je bilo ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za sredo dne 28. 8. 2013

Policisti bomo ves dan opravljali kontrolo prometa s poudarkom po ugotavljanju kršitev hitrost in vožnje pod vplivom alkohola.
Ker se bliža pričetek šolskega leta in z njim množica otrok na cestah, bomo kontrolo prometa opravljali tudi pred šolami in v njihovi bližini.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektorII