PONEDELJEK 20. 10. 2014

Ob 8:30 je na policijski postaji občanka prijavila izgubo orožne listine. Izdano ji je bilo potrdilo o prijavi.

Ob 12:00 je občanka iz Ormoža na policijski postaji prijavila tatvino gradbenega materiala. Evidentirali smo kaznivo dejanje tatvine po čl. 204/I KZ-1 ter pričeli z zbiranjem obvestil.

Ob 15:23 smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v naselju Pavlovci, kjer je na kolesarski stezi padel kolesar in se telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v ZD Ormož, nato pa v SB Ptuj. Izdan mu bo plačilni nalog zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Ob 17:05 uri smo v naselju Sodinci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kmetijskega traktorja s priklopnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča. Zaradi neprilagojene hitrosti in neregistriranega priklopnega vozila mu je bil izdan plačilni nalog.

TOREK 21. 10. 2014:
Ob 10:05 uri smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Ugotovljena je bila povzročiteljica prometne nesreče, kateri je bil izdan plačilni nalog.

Ob 15:30 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom poškodoval parkiran os. avtomobil in s kraja odpeljal. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 16:30 uri smo v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje tatvino kolesa iz kolesarnice. Sprejet je bil zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe.

Ob 19:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek v naselju Rucmanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir