Danes se bomo najprej odpravili na eno največjih gradbišč tod okrog, in sicer na gradbišče izvennivojskega križanja ceste in proge v Pušencih. Z gradnjo so investitorji začeli v septembru in nadvoz že dobiva svojo podobo, čeprav bo dela še veliko.
Osnovna šola Stanka Vraza Ormož je minuli teden bila gostiteljica kviza na temo Z gibanjem in zdravo prehrano do zdravja, ki ga za osnovnošolce organizira Območno združenje Rdečega križa Ormož. Na kvizu je sodelovalo 10 ekip iz sedmih osnovnih šol, boste izvedeli v naslednjem prispevku.
Ob Dnevu EVROPE so dijaki gimnazije Ormož skupaj z osnovnošolci s širšega ormoškega območja in s podporo občin Ormož, Središče ob Dravi in Sv. Tomaž pred grajsko pristavo pripravili predstavitve posameznih evropskih držav. Prireditev so popestrili s pozdravnimi nagovori posebnih gostov, učenci glasbene šole Ormož pa so s svojimi učitelji odigrali himne kar 20tih držav v Evropi, kar je bilo še posebej zanimivo. Začeli pa seveda najprej s slovensko, potem pa še z Evropsko himno…
V Glasbeni šoli Ormož se pripravljajo na vpis učencev za šolsko leto 2013/2014. Vpis bo potekal 22. maja od 14.do 17.ure, je povedal ravnatelj GŠ Ormož Slavko Petek.
Turistično informativni center Ormož ima novo spletno stran! Glede na to, da je internet za uporabnike vir najenostavnejših informacij, so v TICu prepričani, da je nova spletna stran odlična pridobitev za vse, ki jih zanima Ormož in okolica, nam bo razložila Mojca Gorjak.
V nadaljevanju pa se bom odpravili še v svet športnih dogodkov: Postregli vam bomo z zadnjimi novicami iz rokometa, nogometa, borilnih veščin in atletike. Vabljeni k ogledu oddaje!

… oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo po 14.00 uri. In na tej spletni strani pod “oddaje”.