PONEDELJEK 7. 10. 2013:

Ob 13.15 smo ormoški policisti bili obveščeni o pogrešani osebi na območju naselja Pavlovci. Po zbranih prvih obvestilih je bila sprožena iskalna akcija, v kateri je zraven policistov sodelovalo 18 gasilcev PGD Ormož in PGD Hardek. Pogrešana oseba je bila najdena obnemogla v bližini doma.

TOREK 8. 10. 2013:

Ob 8.15 so bili s strani uslužbenke pošte obveščeni, da je bila pri njih najdena osebna izkaznica in nekaj drugih dokumentov. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je lastnik dokumentov te izgubil. Najdeni dokumenti so bili vrnjeni lastniku.

Ob 11.15 uri so v naselju Pavlovski vrh obravnavali poškodbo ključavnice na shrambi. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je ključavnico odprla oseba, ki živi na istem naslovu in je v solastniškem razmerju. Napoteni so bili na zasebno tožbo.

Ob 21.00 so posredovali v kraju Hermanci, kjer je oseba grozila, da bo storila samomor s strelnim orožjem. Zasežene mu je bilo strelno orožje, s strani reševalcev je bil prepeljan v psihiatrično bolnišnici Ormož, kjer je ostal na zdravljenju. O dogodku bo napisano poročilo na okrožno državno tožilstvo.

SREDA 9. 10. 2013

Ob 11.51 uri so bili obveščeni o tatvini drv v naselju Hajndl. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec iz gozda odtujil manjšo količino drv. Opravljen je bil ogled ter sledi ustrezen ukrep.

Ob 05.20 uri so v naselju Sodinci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila povozil lisico. Izdano obvestilo o odstopu.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 10. 10. 2013:

Tega dne bomo na območju policijske postaje opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILI:
Policisti PP Ormož
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor I