SREDA 7. 4. 2021

Ob 12.26 smo bili obveščeni o poškodbi vozila na dvorišču stanovanjskega objekta v naselju Pavlovci. Sestavljen je bil uradni zaznamek.

Ob 17.00 je patrulja v naselju Trnovci, ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila, kateri je v cestnem prometu vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo na kraju zaseženo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče, na kraju pa mu je bil tudi izdan/vročen plačilni nalog zaradi kršitev po ZVoz-1 in ZPrCP.

ČETRTEK 8. 4. 2021

Ob 8.10 smo na Mejnem prehodu Zavrč hrvaškim varnostnim organom izročili dva državljana Alžirije, katera sta v sredo dne 7. 4. 2021 ilegalno prestopila državno mejo.

Ob 18.45 uri smo v naselju Zgornji Kamenščak zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je bil opažen ob vožnji iz naselja Žerovinci v smeri naselja Mekotnjak ter je vozil nezanesljivo, patrulja ga je zaustavljanja vendar voznik ni upošteva znakov policistov. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,57 mg/l alkohola v izdihanem zraku, na vpogled je izročil neveljavno vozniško dovoljenje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neupoštevanja znakov policistov in izkazovanja s neveljavnim vozniškim dovoljenjem, mu je na kraju bil vročen plačilni nalog. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa mu je bil zasežen osebni avtomobil in bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Pripravili policisti PP