TOREK 26. 3. 2013

Ob 14.00 uri so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 16.45 uri so bili obveščeni da so na območju naselja Šardinje in Lunovec nezavarovani psi motijo krajane. Opravljeno je bilo zbiranje obvestil in bo zoper lastnico psov uveden hitri postopek, drugi kršiteljici pa bo izdan plačilni nalog.

Ob 20.17 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Ormožu. Ker se kršitelj ob prisotnosti policistov ni pomiril, temveč je nadaljeval s kršitvijo, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje na PP. Kršitelju je bil zaradi kršitve javnega reda izdan plačilni nalog.

Ob 21.30 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Patrulja na kraju ugotovila, da je voznik zapeljal z vozišča, pri tem pa ni nastala materialna škoda.

SREDA 27. 3. 2013

Ob 7.02 so bili obveščeni o prometni nesreči v Ivanjkovcih. Na ogledu je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila odvzel prednost vozniku tovornega avtomobila. Nastala je materialna škoda. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 11.13 so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo v Veliki Nedelji. Glede na okoliščine, je bilo vozniku izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 11.47 smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 12.30 je ormoške policiste voznik osebnega avtomobila obvestil, da si je poškodoval pnevmatiko in platišče na vozilu, ko je zapeljal na betonski propust. Napisan je bil uradni zaznamek.

Ob 21.20 uri so v Središču ob Dravi, zatem pa še ob 22.25 uri v Sp. Ključarovcih obravnavali povoženje divjadi, saj sta voznika osebnega avtomobila povozila srni in si poškodovala vozilo.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 28. 3. 2013:
­Ob rednem delu bomo opravljali tudi kontrolo prometa.

PRIPRAVILI:
Franc Lesjak, policist I
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II