Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
21. 2. 2017, do 7. ure, dne 22. 2. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 21. 2. 2017:
Ob 8:15 uri so bili policisti obveščeni o požaru v gospodarskem poslopju na Grabah 11. Na kraju so bili tudi lokalni gasilci in ekipa NMP iz ZD Ormož. Kraj požara so policisti zavarovali do prihoda kriminalistov iz policijske uprave Maribor, kateri so tudi opravili ogled. V požaru je ena oseba umrla, druga poškodovana oseba je bila odpeljana v bolnišnico.

Ob 17:45 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije – dogodek, na lokalni cesti izven naselja Šalovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno, ki je s kraja pobegnila pri tem pa si je voznik poškodoval vozilo.

Ob 18:17 uri so bili policisti obveščeni o odprtih vratih avtobusov na avtobusni postaji Ormož. Policisti so obveščali pristojne, kateri so poskrbeli za zaprtje vrat.

Ob 18:27 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v naselju Mihalovci. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila oplazil prijaviteljevo vozilo in mu poškodoval levo vzvratno ogledalo.

Napoved aktivnosti za sredo 22. 2. 2017:
– Pri nadzoru cestnega prometa bodo policisti izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Janko Zadravec, pomočnik komandirja