Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
11. 7. 2019, do 7. ure dne 12. 7. 2019, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 11. 7. 2019:

Ob 17:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na lokalni cesti v naselju Bresnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v kmetijski traktor. V prometni nesreči je voznica zadobila telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 18:20 uri smo na območju Središča ob Dravi prijeli dva tujca drž. Sirije, katera sta nedovoljeno prestopila državno mejo. Po končanem postopku bosta predana hrvaškim varnostnim organom.

Ob 01:45 uri smo bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila v kraju Svetinje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z ostrim predmetom namerno poškodoval osebni avtomobil

Ob 20:45 uri smo na območju Središča ob Dravi prijeli dva tujca drž. Sirije, katera sta nedovoljeno prestopila državno mejo. Po končanem postopku bosta predana hrvaškim varnostnim organom.

Napoved aktivnosti preko vikenda:

– opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel).

PRIPRAVILA:
Aleš Meško, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir