Ker se v zadnjih mesecih v javnosti pojavlja precej različnih, neresničnih, tudi zlonamernih in predvsem zavajajočih informacij o KTV ORMOŽ, pojasnjujemo:

KABELSKA TELEVIZIJA (KTV) ORMOŽ posluje normalno in zakonito, redno poravnava vse obveznosti do dobaviteljev, zaposlenih in države. KTV ORMOŽ je v svoji 20 letni zgodovini delovanja bila in je še vedno finančno stabilen zavod, ki bo tudi v bodoče nemoteno skrbel za lokalni televizijski program.

V letu 2015 smo zaradi razmer na trgu in zahtev naročnikov po dvigu kvalitete in profesionalnosti lokalnega televizijskega programa spremenili poslovni model, ki bo zagotavljal (še najmanj naslednjih 20 let) produkcijo lokalnega programa. V zadnjih nekaj mesecih je res prihajalo do določenih motenj pri sami produkciji, ker smo izvajali tehnične posodobitve produkcijske opreme in preselitev video produkcijskega studia na lokacijo Skolibrova 17 (Dom kulture ORMOŽ). Posodobili in zamenjali smo opremo, ter izvedli tudi kadrovsko posodobitev s strokovno tehnično usposobljenimi zunanjimi sodelavci, ki bodo sposobni zagotavljati profesionalno tehnično podporo za kvaliteten lokalni program.

Lokalni program z nove lokacije od 1.avgusta naprej

Od PRVEGA avgusta 2015 vas vabimo k spremljanju »Poletnega programa« , ki vsak večer ob 20.uri prinaša posnetek ene izmed minulih domačih prireditev, predvsem pa koncertov in dogodkov, ki jih še niste videli. Že v četrtek 20.avgusta ob 20.uri (in vse četrtke do dopusta prihodnje leto), pa bo na programu tudi že prva podopustniška informativno-magazinska oddaja UTRIP ORMOŽA.
S pripravo ostalih vsebin iz lastne produkcije pa bomo pričeli s 1. septembrom. V program se poleg informativno-magazinske oddaje UTRIP ORMOŽA ponovno vračajo oddaje MED NAMI POVEDANO, AKTUALNO, KULTURA NA ORMOŠKEM, ŠPORT in morda še kaj…
Za začetek pa NE PREZRITE »Poletnega programa« od sobote 01.avgusta naprej, vsak dan ob 20.uri! Začeli bomo s posnetkom prireditve ob 40.obletnici vrtca v Miklavžu pri Ormožu…
Vabljeni v našo družbo in k sodelovanju!

Sodelavci KTV ORMOŽ
Skolibrova 17, 2270 Ormož
e-naslov: televizija.ormoz@gmail.com