VABILO K SODELOVANJU

Spoštovani!

Poletje je čas dopustov in počitnic, katere bi naj bile brezskrbne. Žal pa nekateri naši šolarji, predvsem pa njihovi starši niso brez skrbi, saj se obremenjujejo s tem, kako kupiti šolske potrebščine in vse potrebno za novo šolsko leto.
Karitas in tudi nekatere druge organizacije in društva nas pozivajo k prostovoljnemu prispevanju evrov za zvezke in drugo.

V Lokalnem odboru Stranke modernega centra Ormož pa smo se odločili, da želimo pomagati našim domačim šolarjem in njihovim družinam – torej mladim iz naših 3 občin.

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Ormož enoto Mladinski center Ormož in Rdečim Križem Ormož vas vabimo k podaritvi rabljenih, še uporabnih šolskih potrebščin (torb, peresnic, nalivnih peres, šestil, barvic ipd.) ali manjšemu nakupu novih potrebščin.

Člani lokalnega odbora SMC Ormož se bomo povezali s šolami v naših občinah, kjer bomo iz prve roke izvedeli, kdo od šolarjev je potreben takšne pomoči.
Svetniki SMC Ormož, bomo zraven osebnih donacij, del sredstev namenjenih za delovanje svetnikov, namenili za nakup zvezkov, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Prav tako bomo na predlog lokalnih šol izbrali 1-2 šolarja, katerim bomo financirali nakup učbenikov in delovnih zvezkov.

K darovanju vabimo vse prebivalce naše okolice, ki lahko podarijo ali kupijo kakšno potrebščino. Stopimo skupaj, pomagajmo si, gre za pomoč našim otrokom in družinam!
Rabljene ali nove šolske potrebščine lahko oddate v Mladinskem centru Ormož, Grajski trg 3 (v ormoškem gradu), ali pisarni Rdečega Križa Ormož, Ptujska cesta 8 Ormož, vsak delavnik med 8. in 15. uro.
Akcija traja do konca avgusta 2016.

V primeru vprašanj, dilem ali drugačnih donacij nas kontaktirajte na:
E-pošta: ormoz@lo.strankasmc.si
Tel.: 041 66 90 50 ali Facebook stran: SMC LO ORMOŽ
Mladinski center Ormož: (02) 719 41 41
Rdeči križ Ormož: (02) 741 70 50

Hvala vam že vnaprej!

V imenu LO SMC:
Mojca Žnidarič, predsednica