ROKOMET, RK Jeruzalem Ormož:
Člani pričeli s pripravami; Kosi – Kavčič – Ozmec – Ocvirk na pripravah reprezentance; Pred vrati 18. poletni rokometni tabor 2016

Za Rokometni klub Jeruzalem Ormož je počitnic konec. V ponedeljek 1. avgusta so s treningi na novo sezono pričeli člani. Na začetku priprav bo trenerju Prapotniku pomagal Darko Kneževič, specialist za fizično pripravo športnikov. Prva pripravljalna tekma bo na sporedu v četrtek 18. avgusta proti Vidovcu. V kadru Vinarjev več ni Siniše Radujkovića in Davida Bogadija. Klub se je dogovoril za tri mesečno sodelovanje, mogoče celo več, z Gregorjem Grizoltom, ki tako ostaja steber ormoške obrambe:” Štiri ekipe izpadejo letos. Ne smemo si privoščiti spodrsljaja, zato sem vesel, da smo se dogovorili z Gigijem,” je povedal trener Prapotnik. Ta na začetku priprav ne more računati na kadetske reprezentante Kosija, Kavčiča, Ozmeca in Ocvirka, ki bo kot posojen rokometaš Celja oblekel dres Jeruzalemčkov. Zaradi poškodbe še ni nared Jure Kocbek:” Jura se nam bo pridružil v roku 14 dni. Škoda za njegovo poškodbo. Manjka tudi mladinski reprezentanci, ki tekmuje na EP na Danskem. Tudi letos bo naša ekipa mešanica izkušenih in mladih talentiranih igralcev. Osnovni cilj je tudi letos obstanek v ligi, tiha želja pa uvrstitev med štiri najboljše ekipe rednega dela sezone,” je še dodal Prapotnik. To bo že petnajsta zaporedna sezona Jeruzalema v elitni druščini. Daljši staž imajo le Celje, Gorenje in Trimo. Na to dejstvo so v majhnem Ormožu (2500 prebivalcev) zelo ponosni, kot so ponosni na prvega olimpijca iz Občine Ormož rokometaša Marka Bezjaka. Ta bo z reprezentanco Slovenije kmalu pričel z nastopi na OI v Riu de Janeiru. Prav Bezjak je svoje prve rokometne korake oddelal na rokometnih taborih v organizaciji RK Ormož. V klubu se že marljivo pripravljajo na 18. poletni tabor, ki bo potekal na Kogu od torka 23. do petka 26. avgusta 2016.

Marko BEZJAK - prvi olimpijec iz Občine Ormož. V preteklosti tudi reden udeleženec poletnih rokometnih taborov v organizaciji RK Ormož. Marko SREČNO na Olimpijskih igrah.

Marko BEZJAK – prvi olimpijec iz Občine Ormož. V preteklosti tudi reden udeleženec poletnih rokometnih taborov v organizaciji RK Ormož. Marko SREČNO na Olimpijskih igrah.

Le še trije tedni nas ločijo do 18. poletnega tabora RK JERUZALEM ORMOŽ:
18. poletni rokometni tabor RK Jeruzalem Ormož 2016

ORGANIZATOR? Rokometni klub Jeruzalem Ormož

KRAJ? Dejavnost bo potekala na objektih Osnovne šole Kog, Kog 6, 2276 Kog.

ČAS? Tabor bo deloval v času od torka 23. do petka 26. avgusta 2016.

PRIČETEK TABORA? V torek 23. avgusta 2016 ob 17.00 uri.

CENA? Znaša 50 EUR, za dva otroka iz ene družine 80 EUR.

UDELEŽENCI? Dekleta in dečki – letniki 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008. Tabora se lahko udeležijo tudi rokometaši drugih klubov.

PROGRAM? Treningi bodo potekali na športnem igrišču na Kogu in v telovadnici OŠ Kog.

SKUPINE? Otroci bodo razdeljeni v dve skupini: A skupina (2003, 2004, 2005), B skupina (2006, 2007, 2008).

PROSTI ČAS? Prosti čas med treningi bomo preživeli ob različnih animacijah in igrah za najmlajše.

PREHRANA? Poskrbljeno bo za pet obrokov na dan. Zajtrk (3 x), kosilo (3 x), večerja (3 x) in dvakrat na dan malica + ZAKLJUČNI PIKNIK.

BIVANJE? Spanje otrok na taboru ni nujno. Pogumnejši bodo noč prebili v šotoru, najmlajši in deklice pa bodo bivali v prostorih OŠ Kog.

OPREMA? Za osebno opremo za vadbo in dnevno uporabo skrbijo udeleženci. Priporočamo, da imajo udeleženci primerno in zadostno opremo za vadbo rokometa (žogo!), rokometne čevlje za vadbo v dvorani in za vadbo na asfaltnem igrišču. Obvezni so tudi copati za vsakodnevno uporabo, anorak, trenirka, oprema za kopanje, spalna vreča in pribor za osebno higieno.

ZAKLJUČEK TABORA? Zaključek tabora s piknikom ter tekmami otrok proti staršem bo v petek 26. avgusta 2016 ob 17.00 uri.
Informacije in obvezna pred prijave do petka 19. avgusta 2016: 040 619 722 (Uroš Krstič – RK Jeruzalem Ormož) ali na e – mail: rkormoz@gmail.com

VABLJENI!