MALI NOGOMET, ZLMN Ormož:
Prvaki pričeli z zmago

Pričela se je Zimska liga malega nogometa Ormož, kjer letos sodeluje 12 ekip. V 1. krogu so bili doseženi bolj ali manj pričakovani rezultati, kjer so prvaki moštvo Jerebič Črni ribič gladko s 5 : 1 ugnali Pušince Bioplinarna Šijanec. Zelo razburljivi in izenačeni tekmi sta bili tekmi med Tomažem in Vičanci Transport Vičar ter med Pristanom Frankovci in Beno Udrih Team Gaja Ivanjkovci, ki sta se končali z remijema (1 : 1). Do prvih zmag v novi sezoni so prišle ekipe Mladost Prevozništvo Pesrl, Inox ograje Majcen in Transport Brlek Cvetkovci. Prihodnji teden se prične tudi tekmovanje v veteranski ligi.
Rezultati 1. kroga:
Mladost Miklavž Prevozništvo Pesrl – Lordi Ivanjkovci 2 : 0
Tomaž – Vičanci Transport Vičar 1 : 1
Mladost Miklavž Digo bar – Transport Brlek Cvetkovci 0 : 3
Pušenci Bioplinarna Šijanec – Jerebič Črni ribič 1 : 5
Inox ograje Majcen – Čistilni servis Safir 5 : 2
Pristan Frankovci – Beno Udrih Team Gaja Ivanjkovci 1 : 1

FUTSAL, 2. SFL, 6. krog:
Poraz Petelinov
Tomaž – Brezje Maribor 0 : 1 (0 : 0)
strelec:
0 : 1 Davor Gajser (25).
Tomaž: Krajnc; Magdič, Belšak, Golob, M. Gajser, Bohinec, R. Majcen, Janžekovič, Mar, Kosi, A. Majcen, Miklašič. Trener: Marjan Magdič
Tudi v tretjem poskusu na domačih tleh so futsalerji Tomaža na Hardeku ostali brez točk. Po Veplasu in Vuku so za Peteline zdaj bili usodni Mariborčani. Odločilni zadetek je padel v 26. minuti, ko je zadel mrežo Jerneja Krajnca Davor Gajser. Prvi poskus je domači vratar še zaustavil, v drugo pa več ni šlo. V zaključku tekme so gostitelji zaigrali z vratarjem v polju, vendar neuspešno. Tik pred koncem je Aljaž Majcen zatresel okvir gostujočih vrat in zmaga je odromala v Maribor. V 7. krogu Tomaž čaka gostovanje v Škofji Loki pri Stripiyu.