ROKOMET, RK Jeruzalem Ormož:
Brezplačen vstop na Hardek

Jeruzalem je proti Gorenju v 11. krogu prikazal solidno rokometno predstavo, katero želijo v petek 25. 11. nadgraditi in nagraditi proti Krki. To bo v tem prvenstvu že tretji obračun ormoških in novomeških rokometašev. V 1. krogu so Vinarji v Novem mestu slavili z 41 : 29, tudi v Pokalu Slovenije so Ormožani potegnili daljši konec, saj so po podaljških z 41 : 38 premagali žilave Dolenjce. Petkov tretji obračun pa ima zagotovo največjo težo, saj se obe ekipi borita za obstanek v ligi in zato bodo točke danes na Hardeku štele dvojno.

Anže Vrbinc je prestopil z Loke k novomeški Krki.

Težave Jeruzalema s poškodbami se nikakor ne končajo. V torek se je na treningu poškodoval Jaša Rajšp, ki zagotovo jutri ne bo v igralskem kadru. Tudi poškodba Nejca Žmavca na tekmi proti Gorenju je precej težja, kot je bilo sprva mišljeno. Še v sredo je oko Žutega bilo zaprto in kot kaže je tudi ta pomemben fant v fazi obrambe izgubljen za tekmo s Krko. No tudi lepe novice prihajajo iz tabora Jeruzalema. Novopečeni očka sina Klemna je postal Gašper Jelen, kateremu je zdaj zagotovo precej lažje pri srcu kot v minulih mesecih in za pričakovati je podoben delež Gapija kot na začetku sezone.

Gašper Jelen je postal ponosni očka sina Klemna.

Tekma na Hardeku je jutri v petek 25. 11. in se bo pričela ob 19.00 uri. Med odmorom se bodo gledalcem predstavili številni mini rokometaši Rokometne šole Jeruzalem letnikov 2001 do 2005. Skratka dovolj razlogov za ogled tekme in zakaj so se v ormoškem klubu odločili, da za tekmo velja brezplačen vstop.

Vstop na tekmo Jeruzalem Ormož - Krka Novo mesto je BREZPLAČEN!

Mini rokometaši letnika 2002 in mlajši s trenerjem Jernejem Kosijem

Mini rokometaši letnika 2001 in mlajši s trenerjem Iztokom Luskovičem