Naslovna fotografija: Mito GEGIČ – strokovni spremljevalec Regijske likovne razstave, ki jo je v galeriji Turistično vinogradniške kmetije Hlebec na Kogu na ogled postavil JSKD Območna izpostava ORMOŽ:

Oddajo bomo pričeli s predstavitvijo kandidatke za poslanko v DZ iz vrst DeSuSa mag.Stanke Premuš, nato bo predsednik stranke DeSuS Karl Erjavec povedal tudi kaj si stranka obeta od volitev. Sledil bo prispevek s srečanja slovenskih glasbenih šol v Ormožu, pa prispevek z odkritja spomninske plošče Janku Lešničarju v Loperšicah. Tudi na slovenskem zajtrku smo bili na OŠ v IVanjkovcih, potem pa tudi na OŠ Velika Nedelja kjer so s slovenskim zajtrkom začeli naravoslovni dan.
Naslednji dan smo na OŠ Velika Nedelja obiskali tudi “plesne delavnice”, ki se jih je udeležilo kar nekaj osnovnošolcev. Obiskali pa smo tudi regionalno likovno razstavo, ki je na ogled postavljena v galeriji Turistično vinogradniške kmetije Hlebec na Kogu.
In bili zraven še na dvanajstem Martinovem koncert središke godbe na pihala. Na koncertu je posebej navdušil dirigent Rado Munda, ki se je s Pestnerjevo uspešnico “Mati, bodiva prijatelja” predstavil tudi kot vokalist.
Na koncu oddaje pripravljamo tudi pester športni pregled.

Oddajo bo povezovala Barbara Podgorelec v oblačilih BiteMyStyle Zorana Aragovića iz Zagreba in v frizuri Frizerskega studia FRIZI Ormož.
Oddajo sta pripravila Karolina Putarek in Uroš Krstič. Za posnetke so pokrbeli Danilo Ivanuša, Milan Majcen, Zdravko Munda, Tadej Ivanuša in Uroš Krstič. Za montažo Uroš Krstič in Danilo Ivanuša; za računalniško podporo Zdravko Munda. VABLJENI k ogledu oddaje nocoj ob 21.00 uri; v petek ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri. Oddaja bo v nedeljo ob 13.45 na ogled tudi na programu TELE M, vidna pa je tudi na tej spletni strani ( KLIKNI zgoraj desno na “utrip ormoža”)