Območno srečanje otroških pevski zborov CICIDO 2017 je JSKD OI ORMOŽ tudi letos pripravil v sodelovanju z OŠ SVETI TOMAŽ.
Zbrane starše, ki so napolnili tamkajšnjo telovadnico je najprej pozdravil župan MIRKO CVETKO, enajstim zborčkom pa je prisluhnila tudi strokovna spremljevalka Alenka Korpar.

Najprej je nastopil OPZ iz vrtca pri OŠ Sveti Tomaž pod vodstvom Milene Petek, nato OPZ “Male kapljice” iz vrtca Ormož, ki jih vodi Jožica Hebar; sledili pa so nastopi OPZ “Murenčki” iz vrtca Velika Nedelja, ki delujejo pod vodtvom Davorine Vajd; pa OPZ “Papagaj” pod vodtvom Alenke Šalamon, OPZ “Čebelice” OŠ Stanka Vraza Ormož pod vodstvom Alenke Niedorfer; OPZ “Mali Muzikanti” OŠ ORMOŽ pod vodstvom Irene Blagovič; OPZ OŠ Velika Nedelja – Podružnica PODGORCI, ki jih vodi Teodora Ivanuša; OPZ OŠ Središče ob Dravi pod vodstvom Dragice Cvetko; OPZ OŠ Velika Nedelja, ki jih vodi Teodora Ivanuša; OPZ OŠ Sveti Tomaž pod vodtvom Monike Klenc in OPZ Nauka o glasbi GŠ ORMOŽ pod vodtvom Tine Pečar Laznik.

Kot je povedala Barbara Podgorelec – vodja OI JSKD ORMOŽ so na OŠ Sveti Tomaž poskrbeli za večino organizacijskih potreb in se izkazali kot odlični soorganizatorji.

Sicer pa so tudi CICIDO, poleg JSKD sofinancirale občine Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi ter sponzorji: P&F Jeruzalem, Fiposor; Wienerberger – Tondach in OPSEN d.o.o.