Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 24. 1. 2018, do 7. ure, dne 25. 1. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 24. 1. 2018:
Ob 8:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Žerovinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je tekom noči neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v garažna vrata in jih poškodoval. Nadaljujemo z zbiranjem obvestil.

Ob 09:30 uri smo v enoti sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Neplačevanja preživnine. Po zbranih obvestilih bo na državno tožilstvo napisana kazenska ovadba.

Ob 18:05 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Sodinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 23:05 uri smo na območju Savcev opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Udeleženki je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 25. 1. 2018:
– Od 15. 1. do 29. 1. 2018 bo potekal poostren nadzor cestnega prometa MOBITEL ˮVOZIMO PAMETNO!ˮ;
– Ob rednem delu bomo v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.

PRIPRAVILA:
Franc Lesjak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir