Nocojšnja oddaja UTRIP ORMOŽA ob 20.uri na programu KTV ORMOŽ  prinaša:

V Ormožu so v teku  dogodki v okviru 3.krajevnega praznika, ki smo ga po 27-letih, spet obudili predlani.  Začelo se je s parado in izobešanjem zastave, boste videli v prvem prispevku.

Del otvoritvene svečanosti ob krajevnem prazniku KS ORMOŽ pa je bil tudi prevzem novega gasilskega vozila z dvigalom TRV 2d, s katerim se odslej ponaša PGD ORMOŽ.

Nekaj načrtovanih dogodkov v okviru krajevnega praznika je zaradi dežja bilo odpovedanih, je pa potekalo tekmovanje v taroku, dežja pa se niso ustrašili tudi upokojenci,  ki so nemoteno izvedli načrtovana tekmovanja v balinanju, pikadu in v visečem kegljanju.

Z julijem letošnje leto je pod okriljem LJUDSKE UNIVERZE ORMOŽ začel delovati Grajski center za družine, ki se odslej nahaja v prvem nadstropju ormoškega gradu in predstavlja dobrodošlo novost namenjeno vsem družinskim članom. Ob našem obisku so pokazali nove prostore, ogledali pa smo si lahko tudi potek poslikave obraza…

Z novim prostorom za potrebe strankarskih aktivnosti pa ima tudi Lokalni odbor SMC Ormož. V ponedeljek so sklicali tiskovno konferenco, kjer so predstavili nekaj svojih najaktualnejših aktivnosti.

Za konec oddaje pa pripravljamo še kratek pregled zadnjih športnih dogodkov.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri;  ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18.in v nedeljo ob 11.in 18.uri. Oddaja je na ogled tudi v okviru programa SIP TV in PeTV ter na tej spletni strani.