V nocojšnji oddaji “Utrip Ormoža” se bomo spomnili nekaterih dogodkov, ki so – vsak na svoj način – zaznamovali pretekle dni, oziroma tedne. Konec novembra je slovenska sladkorna pesa doživela transport v osiješko tovarno sladkorja, kar je za pridelovalce pomenilo zaključek letošnjih opravil v zvezi s kraljico poljščin:

2. V torek je župan občine Ormož Danijel Vrbnjak z izvajalci podpisal pogodbo za rekonstrukcijo in nadgradnjo ormoške čistilne naprave. Dela se bodo predvidoma pričela januarja prihodnje leto:

3. Z željo pokomentirati dogajanja na minuli 16.seji Občinskega sveta Ormož, je svetniški klub Občinskega odbora Nova Slovenija sklical tiskovno konferenco, ki je potekala danes, (v četrtek) dopoldne:

4. Kakor-koli nam zaradi splošne situacije ni dano običajno decembrsko veseljačenje, življenje gre naprej. Gotovo pa ga so in še bodo, – po svojih močeh – zaznamovali trije veliki dobrotniki. Miklavž je svoje poslanstvo že opravil:

5. Dedek Mraz gasilsko bo mladino GZ ORMOŽ preko televizije nagovoril 30.decembra ob 18. uri, takoj potem pa bodo gasilci raznosili tudi darila. V glavnem: tako Božiček kot Dedek Mraz bosta našla pot do nas! Osnovna šola Velika Nedelja oziroma Podgorci si je Dedka Mraza omislila po svoje. Podgorski otroci so ga srečali na Stanici v Osluševci:

6. Poseben decembrski dogodek je bil prižig prazničnih lučk v Ormožu. Dogajanje in županov nagovor je tudi bilo možno spremljati le virtualno:

7. Med redkimi športnimi dogodki smo pospremili tekmi 11.kroga 1.slovenske futsal lige, kjer sta oba naša predstavnika Tomaž ŠIČ bar in Hiša daril bila uspešna:

8. Po dolgem času so na parketu bili znova rokometaši Jeruzalemu. V preloženi tekmi 8.kroga so v sredo zvečer gostili rokometaše Izole:

VABLJENI K OGLEDU ODDAJE NOCOJ OB 20.URI. Ponovitve so ob običajnih terminih in na programih PeTV Ptuj in SIP TV.