Najprej se bomo odpravili med pridelovalce sladkorne pese, ki delujejo združeni v zadrugo Kooperativa Kristal. Na svoji skupščini minuli teden, so zaključili, da dobro delajo in, da imajo še veliko načrtov…
V Ivanjkovcih, natančneje pri lovskem domu v Veličanah, je OŠ Ivanjkovci tudi letos pripravila gibalno športno prireditev za štiri vrtce: Ivanjkovci, Miklavž, Kog in Središče ob Dravi, šolarji OŠ ORMOŽ pa se v tem času pripravljajo na premiero mjuzikala “ANA”, ki bo 5.junija ob 18.uri v Domu kulture.

Minuli petek so v Zdravstvenem domu Ormož pripravili SEDMI dan odprtih vrat. Tudi letos je poudarek bil na preventivi in seveda možnosti, da se uporabniki seznanijo s ponudbo zdravstvenega doma v celoti, videli pa boste tudi kako daleč je gradnja prizidka…..

Tradicionalno na Binkoštno nedeljo so v Središču ob Dravi pripravili Praznik presvuršta in hladetine. Letos je to bil 8.praznik po vrsti, ki so ga okronali z ocenjevanjem presvurštov. Otvoritev praznika je bila pred Čebelarskim domom na Grabah…

Otroci vseh vrtcev v Občini Ormož ter iz vrtca Središče ob Dravi so se v petek srečali na peti MINI OLIMPIADI v Ormožu . Zbralo se je čez 140 otrok starih od 4 do 6 let, ki so se pomerili v ŠESTIH disciplinah.

V ormoški knjižnici so minuli teden pripravili Literarni večer, v katerem je legendarna slovenska igralka Milena Zupančič, skupaj z avtorjem – pisateljem biografij Tadejem Golobom predstavila svojo biografijo z naslovom »Kot bi luna padla na zemljo«:

Med športnimi dogodki v nadaljevanju bo beseda tekla o rokometu, zraven pa smo bili tudi na nogometni tekmi ormoških in videmskih veteranov, kjer so Ormožani spet dokazali, da so zasluženo osvojili PRVO mesto v MNZ PTUJ!

VABLJENI K OGLEDU ODDAJE! Nocoj ob 20.uri, ponovitve so jutri ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11.in 18.uri. Oddaja je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV.