Minulo soboto sta v KS Ormož in KS Miklavž pri Ormožu potekali srečanji občanov starih nad 70 let. Zraven smo bili na srečanju v Ormožu in se pri podžupanu Mirko Novaku pozanimali kako je za starejše v naši občini poskrbljeno tudi drugače: (Naslovna fotografija: Na srečanju v šolski jedilnici v Ormožu)
Domačin Gregor Kosi je v knjižnici predstavil svoj romanski prvenec Celica številka 2. Vsebina romana o družbeno političnem dogajanju v nekem mestu je dovolj mikavna, da je prepričala. Več o vsebini knjige Gregor Kosi pove v prispevku:
V soboto zvečer je v športni dvorani na Hardeku potekal dobrodelni koncert za Žana. Koncert je organiziralo slovensko viteško društvo Komenda Hierusalem, ki ima svoje člane tudi v Ormožu. Za Žana so zbrali nekaj čez 2000 evrov, kar bo njegovi družini v pomoč pri nakupu avtomobila oziroma predalava avtomobila za Žanove potrebe.
Pred dnevi so v Ormožu bili na obisku gostje iz Kovina v Srbiji. Obiskovalci so bili gostje na slovenskem tradicionalnem zajtrku v OŠ ORMOŽ, sicer pa so jim gostitelji pripravili še več doživetij kot boste videli. Zraven smo bili na strelskem tekmovanju STRELSKI UPI 2016, ki je potekalo minulo soboto v športni dvorani Gimnazije Ormož in tudi v Škofji loki na tekmi rokometašev Jeruzalema, ki so (žal) doživeli nepričakovano visok poraz.

Vabimo vas k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. (Ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.uri in v nedeljo ob 11. ter 18.uri)

Vabimo vas tudi k ogledu oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA: V nedeljo, 4.avgusta ob 20.uri bo na ogled oddaja z dne 9. november 1999.