Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož in Zgodovinsko društvo Ormož sta minuli petek pripravila predavanje našega rojaka dr. Rudija Rizmana. Rizman je predstavil svoje delo ČAS BREZ ALTERNATIV in spregovoril o aktualnih odnosih v druži:

2. Člani Smučarskega kluba Sveti Tomaž so se minulo soboto sestali na 20.občnem zboru. Kljub temu, da je narava – kar se tiče snega – zelo skopa, člani niso obupali, ter zvesto sledijo svojim smelim načrtom:

3. Likovno društvo LIKUDO je v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož minuli petek organiziralo likovne delavnice – dopoldan za otroke, popoldan za odrasle. Obe delavnici sta vodili
Tadeja Ozmec in Žana Miličkovič:

4. V klubu veteranov vojne za Slovenijo v Ormožu zelo radi gostijo šolarje. Tako so v torek gostili učence 4.in 5.razreda OŠ Miklavž pri Ormožu:

5. V petek vas Kulturno športno društvo Dobrava ob 20.obletnici delovanja vabi na ogled komedije Vinka Moederndorferja VAJA ZBORA. Ob tej priložnosti se bodo svečano spomnili tudi svojega dolgoletnega režiserja Milivoja Zemljiča:

6. Minuli konec tedna pa nas je pot zapeljala tudi v Pernico pri Mariboru. Namreč tamkajšnji Ljudski godci in pevci » 3x 2 » so s koncertom obeležili 15.obletnico delovanja – in med nastopajočimi so bili tudi »naši« PORINI PA POČINI:

7. V športnem delu oddaje si boste med ostalimi športnimi novičkami lahko ogledali tudi reportažo z rokometne tekme Jeruzalem Ormož – Slovan Ljubljana.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj (četrtek) ob 20.uri. (Ponovitve so jutri ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri).