Minule dnevi so minili v znamenju spomina na mrtve. V Ormožu smo se pokojnih spomnili s komemoracijo, ki je potekala pred ormoškim gradom pri spomeniku žrtvam vojne:
Minulo sredo so študentje Biotehniške fakultete v Ljubljani v Središču ob Dravi predstavili raziskane možnosti za razvoj turizma v okviru Krajinskega parka in ostalih danosti, ki jih imajo. Predstavitev je potekala v Sokolani:
Letošnji turnir mladega vina oziroma ocenjevanje vin za »naj špricar«, ki tradicionalno poteka v okviru ormoškega Martinovanja, so organizirali v Podgorcih. Ocenjevanje je potekalo minuli petek.
V okviru projekta Kajžarfesta 2016 je v gostišču Brenholc, minulo sredo bila tudi javna razprava z naslovom: Kmetijstvo – marketing in prodaja. Tematika, ki ponuja nešteto vprašanj…
Sicer pa je minuli konec tedna v Ormožu zaznamovala razstava Društva gojiteljev malih pasemskih živali Ormož. Letos je to bila že 20-ta, ki pa je tradicionalno navdušila številne obiskovalce.
Župnija Ormož je minulo nedeljo organizirala srečanje letošnjih zakonskih jubilantov, ki so ga okronali s skupno sveto mašo. Koliko zakonskih parov se je udeležilo srečanja bo povedal župnik Drago Avsenak.
V nadaljevanju sledi še pregled zadnjih športnih dogodkov: Obiskali smo rokometno tekmo med Jeruzalemom in Dolom Hrastnik, ter nogometno tekmo med Ormožem in Rogoznico.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. (Ponovitve so jutri, v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. ter 18.uri.
NE PREZRITE tudi nedeljskih oddaj UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA. V nedeljo bo na sporedu oddaja z dne 16.02.1999.

NASLOVNA FOTOGRAFIJA: Kerenčičev trg danes zjutraj ob 7.uri.