PGD ORMOŽ letos praznuje 130 let delovanja. Poleg vseh aktivnosti s katerimi so obeležili častitljivo obletnico je tudi gradnja prizidka k obstoječemu gasilskemu domu. Gradnja je v teku, kot boste videli v prvem prispevku.
V ormoškem Avtocentru na Hardeku so minuli konec tedna pripravili Miklavžev sejem oziroma Dan odprtih vrat. Dogodek, ki vedno pritegne številne ljubitelje avtomobilov, smo seveda zzabeležili tudi z našo kamero.
V nadaljevanju oddaje pa smo zabeležili še nekaj ostalih veselih decembrskih dogodkov: V MLADINSKEM CENTRU so pripravili peto medgeneracijsko druženje, kjer so izdelovali – v tem času zelo dobrodošle – darilne škatlice in papirnata drevesca:
V OŠ Ivanjkovci so minuli četrtek pripravili BAZAR izdelkov, ki so jih izdelovali v okviru dneva dejavnosti. Številni obiskovalci so nad ponudbo bili navdušeni, sploh pa nad prijetnim vzdušjem na šolskem dvorišču.
V torek je na Kerenčičevem trgu oživela SEVEROLANDIJA. Prvo prireditev so pripravili učenci OŠ ORMOŽ in je predstavljala glasbeno-plesno ledeno pravljico. Tako, da se je plesalo in plesalo. Dogodek je na Kerenčičev trg privabil rekordno število obiskovalcev.
Med športnimi dogodki smo obiskali rokometno tekmo med Ormožem in Krko, zanimiav pa sta tudi prispevka z udeležbe naših mini-rokometašev na rokometnem turnirju v Ribnici in s tekme 8.kroga SFL lige med Benediktom in Tomažem.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. (Ponovitve so jutri, v petek ob 10. in 16.uri ter v soboto ob 18. uri, v nedeljo ob 11. in 18. uri)