Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne
8. 12. 2016, do 7:00 ure, dne 9. 12. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 8. 12. 2016:
Ob 19:50 uri so bili policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom izven naselja Vuzmetinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zaradi kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa so policisti povzročitelju na kraju izdali plačilni nalog.

Ob 19:57 uri so bili policisti obveščeni, da bi naj v stanovanjskem bloku v mestu Ormož stanovalci zaznali vonj po plinu. Na kraj so bili poklicani gasilci, kateri so pregledali objekt. Ugotovljeno je bilo, da je pri enem stanovalcu spuščala plinska jeklenka.

Ob 21:50 uri so policisti na glavni cesti izven naselja Trgovišče pešcu izdali plačilni nalog zaradi neuporabe kresničke.

Napoved aktivnosti za vikend:

– Ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti in izvajali aktivnosti v zvezi zimske službe in varnosti pešcev v cestnem prometu.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir