Zaposleni v ormoški tovarni Safilo so v ponedeljek izvedeli kdo izmed njih bo ostal brez dela. V tovarni so namreč zaradi prestrukturiranja odpustili 228 delavcev. Odpuščenim so s pravnimi nasveti v pomoč predstavniki sindikata Sekretar SKEI Podravje Martin Dular pojasni odpustna pisma zaoslenih invalidov:
Minuli konec tedna se je v ormoškem mladinskem centru začela enomesečna delavnica 3D modeliranja. Kako potekajo in komu so namenjene boste izvedeli v prispevku.
Med študijskimi krožki v teku, pa v organizaciji LU ORMOŽ poteka tudi kuhanje oziroma tečaj kuhanja. Udeležence smo obiskali na druženju v torek.
V knjižnici Ksavra Meška v Svetem Tomažu so odprli razstavo fotografij Cirila Ambroža. Razstava nosi naslov DOMOVINI. Odprtje je pomenilo darilo domačinkam za 8.marec. Ciril Ambrož pa bo povedal več o svoji prehojeni fotografski poti.
Minuli petek je v organizaciji JSKD OI ORMOŽ potekalo srečanje otroških folklornih skupin RINGA RAJA. Srečanje potekajo v Kulturni dvorani v Podgorcih, kar seveda ni slučajno, saj Podgorce že od nekdaj štejemo za zibelko folklore. Videli boste nastope malih folkloristov iz vseh treh občin.
Med športnimi dogodki smo pripravili prispevek iz Podčetrtka, kjer je potekalo finale pokala Slovenije v futsalu, obiskali smo tudi nogometni turnir v organizaciji nogometne šole Ormož ter obiksali tekmo med rokometaši Maribora in Jeruzalema.

Vabimo pa vas tudi k ogledu oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA. V nedeljo ob 20.uri bo oddaja z dne 6. februarja 2001.

Oddaja UTRIP ORMOŽA, 09.marec 2017 bo na sporedu nocoj ob 20. uri, jutri ob 10. in 16. uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri. Oddajo pa si lahko ogledate tudi v okviru programov SIP TV in PETV ter na tej spletni strani od jutri naprej.