Med mnogimi dogodki, ki jih v Ormožu in okolici ne zmanjka, je minuli teden bila tudi PARADA UČENJA, ki je potekala v organizaciji ormoške Ljudske univerze. Utrinke s prireditve si boste lahko ogledali v prvem prispevku.
Potem se odpravljamo v Podgorce, kjer so z razglasitvijo rezultatov ocenjenih vin so v petek zaključili 41.praznik vina, ki ga ob podpori domače krajevne skupnosti vsako leto organizira TURISTIČNO DRUŠTVO PODGORCI. Letos so k soorganizaciji pristopili tudi člani DRUŠTVA VINOGRADNIKOV ŠPARONIJA.

Ljudska univerza Ormož je v okviru Tedna vseživljenjskega učenja minuli teden pripravila razstavo izdelkov, ki so v iztekajoči sezoni nastajali na študijskih krožkih. Razstava je na ogled v Grajski pristavi:

V okviru Tedna ljubiteljske kulture smo si v ormoškem Domu kulture lahko ogledali GLEDALIŠKO PREDSTAVO UČENCEV 9. RAZREDA OŠ ORMOŽ z naslovom “Vse, razen hotela”, avtorice Jakobine Bračič. Igro so odigrali dva večera za povrstjo, in obakrat napolnili dvorano…

Minuli vikend je v Središču ob Dravi potekala dirka starodobnih dirkalnih motociklov Slovenija Classic TT Središče ob Dravi. Tekmovalo je 33 dirkačev iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Nemčije. Letos je bila to že četrta dirka, ki je bila, na veselje organizatorjev, tudi odlično obiskana.

Pred TV sprejemnike vas vabimo tudi v nedeljo zvečer ob 20.uri, ko bo na sporedu oddaja UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA z dne davnega 12.junija 2001!
Ponovitve nocojšnje oddaje pa bodo v jutri ob 10. in 16.uri ter v soboto ob 18.uri in v nedeljo 11. ter 18.uri.