Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne 25. 5. 2017, do 7:00 ure, dne 26. 5. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 25. 5. 2017
Ob 11:40 uri smo bili obveščeni, da je na območju naselja Obrež prišlo do spora. Na kraju je patrulja z zbiranjem obvestil ugotovila, da do kršitev ZJRM ni prišlo in da gre za nerešene zadeve okrog dedovanja, zato so bili udeleženi napoteni na zasebno tožbo.

Ob 10.40 uri je občan naznanil pogrešanje registrske tablice MB JD-915, ki je bila po vsej verjetnosti izgubljena na relaciji Cirkulane–Ormož. Najditelja prosimo, da o najdbi obvesti najbližjo policijsko postajo.

Ob 19:03 uri smo bili obveščeni o povoženju divjadi na relaciji Pavlovci – Ivanjkovci.

Ob 00:25 uri so policisti pri rednem delu – kontroli vozil v prometu na območju naselja Podgorci ustavili voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Indikator je pokazal 0,75 mg/alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja ter odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznika bo na OS Ormož podan obdolžilni predlog.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:
– do vključno 28. 5. 2017 bomo poostreno izvajali aktivnosti »Varnost kolesarjev« ter izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti oz. ugotavljanju kršitev s področja hitrosti, alkohola in varnostnega pasu.

PRIPRAVILA:
Jože Čuš, policist I
in Edvard Cvetko, komandir