V nocojšnji oddaji UTRIP ORMOŽA si bosta lahko ogledali naslednje:

Najprej se odpravljamo v Ivanjkovce, kjer je med dogodki praznika Krajevne skupnosti bila tudi »Hubertova maša«, ki jo pripravijo lovci domače Lovske družine:

2. Od srede avgusta na vrhu ormoškega mestnega vinograda stoji klopotec. Svečana postavitev je bila v nedeljo, 15.avgusta. Dogodek so v organizaciji JZ za turizem, kulturo in šport Ormož, ter oddelka za upravljanje z občinskim premoženjem izpeljali člani Kulturno športnega društva Dobrava, ormoški gasilci in Martin I.Ormoški:

3. Turistično kulturno društvo Kog je tudi letos pripravilo tradicionalno prireditev POLETJE NA KOGU. Dogajanja so porazdelili na 6 dni, in jih zaključili s FESTIVALOM VINA minulo soboto, ko so okronali VINSKEGA KRALJA, dosedanji vinski kraljici se je namreč iztekel mandat:

4. Z novim šolskim letom na gimnaziji uvajajo nov srednješolski program – zdravstvena nega, na katerega se tudi temeljito pripravljajo:

5. Pa še v Središče ob Dravi: Minula petek in soboto je v organizaciji tamkajšnjega Prostovoljnega gasilskega društva potekal 9.tabor gasilske mladine. Udeležencev je bilo 23, zanje pa je skrbelo tudi toliko odraslih gasilcev in ostalih pomočnikov:

6. Mladim energije ne zmanjka. Aktivni so na vseh področjih: Minuli teden so na pripravah v Ormožu bile ritmične gimnastičarke ŠPORTNEGA KLUBA FAVORIT iz Maribora. Obiskali smo jih na enem izmed treningov na Hardeku.

VABLJENI k ogledu 962.oddaje UTRIP ORMOŽA, nocoj ob 20.uri. Ponovitve bodo v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 19.uri in v nedeljo ob 11.in 18.uri.