Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 4. 8. 2015, do 7. ure dne 5. 8. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 4. 8. 2015:

Ob 11:59 smo bili obveščeni o zamaskirani NN sumljivi osebi, katera se je zadrževala v okolici pošte v Podgorcih. Kasneje je bila v širši okolici objekta oseba izsledena. Izdan ji je bil plačilni nalog po ZJRM-1.

Ob 14:32 smo bili obveščeni o tatvini kosilnice na nitko iz kurilnice v Strjancih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ne gre za KD, ampak si je napravo izposodil sorodnik.

Ob 14:37 smo bili obveščeni o kršitvi JRM v zasebnem prostoru v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po ZJRM-1.

Ob 19:00 smo v Zasavcih obravnavali prometno nesrečo II. kategorije z udeležbo kolesarke katera je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo po hribu navzdol padla po vozišču in se lahko telesno poškodovala. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 5. 8. 2015:

• v popoldanskem času bomo izvajali poostren nadzor cestnega prometa po hitrosti in alkoholu;
• opravljali bomo meritve hitrosti v cestnem prometu z laserskim merilnikom hitrosti in preizkuse voznikov z alkotestom.
PRIPRAVILA: Jožef Magdič,policist I
in Edvard Cvetko, komandir