NOGOMET, MNZ Ptuj Superliga:
Središče remiziralo, Ormož izgubil

Naša predstavnika, Carrera Optyl Ormož in Središče ob Dravi, ki sta pričela s pripravami na novo sezono v MNZ Ptuj Superliga sta čez vikend odigrali pripravljalni tekmi proti slovenskemu tretjeligašu Ljutomeru. Središčani so v Športnem parku Trate remizirali z 0 : 0, Ormožani pa so klonili v Ljutomeru z 1 : 5. Za Ormožane je zadel Tadej Kolarič.

Ekipa Ormoža je v prestopnem roku ostala brez kar nekaj igralcev. David Majč, Luka Mlinarič in Mitja Cimerman bodo svojo športno pot nadaljevali v Središču ob Dravi. Četo trenerja Aleša Jurčca je zapustil tudi Dejan Komljenovič, ki je odšel v Avstrijo. Prav tako je ekipa ostala brez vratarja Sama Fijavža. Želje Ormožanov, ki so v delo članske ekipe vključili številne mladince, je obstanek v ligi. Precej višje želje imajo v Središču ob Dravi, kjer se želijo približati vrhu ptujske Superlige. Ormožane v soboto 3. in nedeljo 4. avgusta čaka nastop na turnirju v Podvincih. Sezona se bo pričela v petek 30. avgusta. Središče čaka gostovanje v Poljčanah pri Boču, Ormožane pa gostovanje pri Hajdini. Lokalni derbi bo na sporedu v 4. krogu, ko bo v Športnem parku Trate gostoval Ormož.

Čez dober mesec dni pričetek nogometne lige MNZ Ptuj Superliga, kjer bosta nastopali ekipi Carrere Optyl iz Ormoža in Središča ob Dravi. Lokalni derbi bo na sporedu v 4. krogu.