NOGOMET, pripravljalna tekma:
Ormož Carrera Optyl – Nafta Lendava 1 : 2 (1 : 0)
strelci:
1 : 0 Melnjak (40.), 1 : 1 Sakušić (49.), 1 : 2 Imre (87.).
Ormož CO: Fijavž, Hriberšek, Perger, Rajh, Školiber, Kolarič, Flac, Martan, Melnjak, Tomašič, Zlatnik. Še so igrali: Belec, Klemenčič, Babič, Podplatnik, Kardum, K. Lah, Vincek, Gašparič. Trener: Drago Posavec
Nogometaši Ormoža, člani ptujske Superlige, so odigrali prvo pripravljalno tekmo. Gost Športnega parka Mestna graba je bila nekoč slovita lendavska Nafta, ki je danes član 3. SNL Vzhod. Gostitelji so se predstavili z novim starim trenerjem Dragom Posavcem in številnimi novimi obrazi. Ormožane je v vodstvo popeljal Nino Melnjak, ki je pobegnil po levi strani in z levico uspešno zaključil napadalno akcijo. Za izenačenje je s prekrasnim zadetkom iz prostega strela poskrbel Husein Šakušić v 49. minuti. Po kar nekaj lepih priložnosti na obeh straneh je na koncu za zmago Nafte v 87. minuti zadel Mario Imre.

V 1. krogu ptujske Superlige Ormožane čaka domača tekma proti Vidmu pri Ptuju. Že v 2. krogu je na sporedu lokalni derbi med Ormožani in Središčani, ki bo prav tako odigran v Ormožu. Središčane v 1. krogu čaka domača tekma proti Bukovcem.