Sebastjan ŠIMON, direktor družinskega podjetja SEJATEH je danes dopoldne v družbi družine, poslovnih partnerjev, prijateljev in znancev ter zadovoljnih kupcev odprl NOVI trgovsko poslovni center SEJATEH, ki se bohoti v Ormoški ekonomsko poslovni coni, tik ob dosedanjem Gradbenem centru SEJATEH, ki ga je Sebastijan Šimon odprl v avgustu 2016.  V teku let do danes se je zaradi nenehne širitve prodajnega programa izkazala potreba po dodatnih prostorih in v podjetju so se odločili graditi.  In tako je v sedmih mesecih zrasel moderen, 2 milijona vreden dvoetažni objekt s 1700 kvadratnih metrov notranje površine ter z več kot 3800 kvadratnih metrov zunanjih površin, Trgovsko poslovni center SEJATEH namreč razpolaga tudi s prostornim parkiriščem za svoje kupce. Od danes v objektu deluje prostorna TRGOVINA z gradbenim materialom oziroma z vsem potrebnim za gradnjo in ureditev vrtov,  s skladiščnimi prostori, ter s SLAŠČIČARNO IN KAVARNO »SEJKO« s teraso, kjer bo vedno lepo posedeti. Kavarna se bo odpirala ob 5.30 uri, kar pomeni, da si bo možno privoščiti kavo že v zgodnjih jutranjih urah. Podjetje SEJATEH trenutno zaposluje 22 ljudi.

V prvem nadstropju od danes že deluje tudi FRIZERSKI SALON Helene Rajh, ki se je s svojo dejavnostjo v Ormož preselila iz Ključarovcev. Salon bo odprt od 8.do 18.ure.   V prvem nadstropju pa so v ponudbi za najem še vedno prostor za restavracijo s pripadajočo kuhinjo, ki bi lahko sprejela 150 gostov, ter dva prostora za pisarni ali mirnejše dejavnosti.

Slovesnost ob današnji otvoritvi, ki jo je pospremilo več sto obiskovalcev, je prinesla pozdravna nagovora direktorja Sebastjana Šimona in župana občine Ormož Danijela Vrbnjaka ter kulturni program v katerem je zaigral Trobilni kvintet KD ORMOŽ pod vodstvom Slavka Petka, zapel pa kvintet Holermous. Za glasbo sta poskrbela DJ Igor in Chato, za bogato pogostitev vseh prisotnih pa gostilna Črni ribič iz Frankovcev.