Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 6. 11. 2017 do 7. ure dne 7. 11. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 6. 11. 2017

Ob 15:00 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do trčenja med vozili prišlo zaradi nepravilni strani/smeri vožnje voznice osebnega avtomobila, katera je trčila nasproti vozečega voznika osebnega avtomobila, pri tem je nastala manjša materialna škod, povzročiteljici pa je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 20:33 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Krčevine. Patrulja je na kraju ugotovila, da je ena oseba brez razloga fizično napadla drugo. Na kraju je oškodovanec podal predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe.
Zoper storilca bo podana kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Napoved aktivnosti za torek dne 7. 11. 2017:
– od 6. do 12. novembra 2017 policisti sodelujemo pri akciji “Slovenija piha 0,0”. Pri tem bodo policisti izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.

PRIPRAVILA:
Milan Plohl, policist I
in Edvard Cvetko, komandir