Danes se naprej ustavljamo med mladimi parlamentarci. Namreč: Parlamentarci osnovnih šol v občini Ormož, ter Središča ob Dravi in Svetega Tomaža so minuli teden zasedali na 8.medobčinskem parlamentu in razpravljali na temo »Razmere v družbi«. Zaključki so bili ZELO zanimivi, boste slišali v prvem prispevku.
Člani Krajevnega odbora Rdečega križa Velika Nedelja in zainteresirana javnost pa so se v petek v Elizabetini hiši v Veliki Nedelji sestali na letnem zboru članov, kjer so podelili priznanja krvodajalcem in svojemu namenu predali defibrilator.
Medobčinski odbor Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Ormož in soorganizatorji pripravil PRVO takšno slovesnost v čast generalu Maistru. Ta bi odslej naj postala tradicionalna…

V nadaljevanju pa se odpravljamo na Jeruzalem, ki vedno znova očara. In vas napolni z neko, novo, čisto energijo – pa, če verjeli ali ne!? Poznavalec Vinko Brenholc in bionergetik Matej Zadravec vas vabita, da se prepičate:

Med zadnjimi dogodki na športnih terenih smo obiskali tudi dva sosedska derbija, in sicer nogometnega med Ormožem in Središčem, ter rokometnega med Veliko Nedeljo in Ptujsko DRAVO.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo 11.00 in ob 18.00 uri
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.