Najprej se bomo ustavili med politiki: Branko Šumenjak občinski  svetnik-podžupan in novoizvoljeni državni svetnik je v sredo sklical tiskovno konferenco, kjer je meddrugim predstavil Javni poziv svetniku Občinskega sveta Občine Ormož, g Viliju Trofeniku:
V petek je v Ormožu bila seja Območnega razvojnega sveta za Prlekijo, ki ga sestavlja 11 prleških občin in po novem šteje 19 članov. Svet je sprejel nekaj programskih usmeritev za finančno obdobje do leta 2020:
Podjetje P&F je na Jeruzalemu tudi letos poskrbelo za posebno atrakcijo – smreko v obliki steklenice so okrasili s 3000čimi lučkami. Ob tej priložnosti so poleg kulturnega programa predstavili novi penini in vino.
Sveti Miklavž je prvi od dobrih mož, ki nas obiščejo. Tako je s svojim obiskom že razveselil udeležence Miklavževanja v Trgovcem centru Holermous.
Prazniki prihajajo! Ni kaj. Že jih je čutiti – predvsem med otroki. Na osnovni šoli Ormož so minulo soboto že pripravili praznični bazar za starše z bogatim kulturnim programom in s pestro ponudbo na stojnicah.
Kljub temu, da že vse diši po božično-novoletnih praznikih, pa je po koledarju še vedno jesen. Tako so velikonedeljski osnovnošolci svoj koncert, ki je potekal minuli petek poimenovali JESENSKA PRIREDITEV. To je sicer tradicionalna prireditev, ki so jo letos naslovili „PTIČKI BREZ GNEZDA“
V nadaljevanju oddaje pa med športnike: Med drugim smo zraven bili na rokometnih tekmah med Jeruzalemom in Sevnico ter Gorišnico in Veliko Nedeljo. Med futsal dogodki pa smo se z našo kamero mudili na tekmi med Tomažem in Veliki Laščami.

Oddaja bo na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri,
v petek ob 10.00 in 16.00, v soboto in nedeljo ob 18.00 uri;

ogledate si jo lahko v okviru programa Sip TV, PeTV ali na TELE M v nedeljo ob 14.uri. Oddaja pa je na ogled tudi na tej spletni strani pod “oddaje”.