V Ormožu je vse na red za Martinovanje, in čakajo nas trije dnevi polni veselih dogodkov! Tako bomo vsaj malo pozabili na hude dni, ki so jih tod okrog prinesle poplave.
Danes se je voda umirila, škodo ocenjujejo na nekaj sto tisoč evrov, spomnili se bomo, kako je bilo v torek dopoldne….
V ponedeljek se bo Ormoški občinski svet sestal na 18.seji redni seji. Med drugim bodo svetniki obravnavali predlog proračuna za leto 2013, pa tudi za leto 2014……
Župani občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž so v ponedeljek v podporo predsedniškemu kandidatu dr.Milanu Zveru sklicali tiskovno konferenco; spregovorili pa so tudi o trasi gradnje vodovoda.
Minulo nedeljo so na Svetinjah blagoslovili nov zvonik in obnovljeno pročelje svetinjske cerkve.
Blagoslov je v prisotnosti domačega župnika Jožefa Rajnarja opravil murskosoboški nadškof dr. Marjan Turnšek;
V velikonedeljskem domu kulture pa je v nedeljo bila predstavitev knjige NE DOMIŠLJAJ SI avtorja Igorja Plohla. Prijeten kulturni dogodek je na predstavitev knjige privabil številne domačine in mnoge od okrog, boste videli v prispevku.

Za pokušino pa so minulo soboto že Martinovali v Svetem Tomažu. Videti je bilo, da datum sploh ni pomemben, pomembna je le priložnost za dobro voljo – pravijo v Svetem Tomažu…..
V nadaljevanju oddaje pa bo nekaj minut za ljubitelje športa: Med drugim smo obiskali rokometno tekmo med Ormožem in Mariborom; nogometno tekmo med Ormožem in Središčem, ter futsal tekmo med Tomažem in Stripijem Škofja Loka….

Oddaja bo na sporedu KTV ORMOŽ
nocoj ( četrtek) ob 21.00
v petek (jutri) ob 10.00 uri
in v nedeljo, 11.novembra ob 2012.
Oddajo bodo predvajali tudi v okviru programov SIP TV in PeTV ter na TELE M v nedeljo ob 14.00 uri; oddaja pa bo na ogled tudi na tej spletni strani in na Facebooku.