Vabimo vas, da si ogledate novo oddajo UTRIP Ormoža, ki prinaša sledeče: Društvo FORUM Ormož je v petek imelo tiskovno konferenco na kateri so “pokometirali” spremembo cen odlaganja ostanka komunalnih odpadkov in se dotaknili še drugih – po njihovem mnenju nezakonitih situacij v Občini Ormož, boste izvedeli v prvem prispevku.
Na Izredni seji, ki je bila v ponedeljek, so potem svetniki dejansko sprejeli sklep, da se cena za odvoz mešanih komunalnih odpadkov zniža.
Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni je društvo Spominčica v sodelovanju s Psihiatrično bolnišnico Ormož tudi letos pripravilo stojnico in predavanje, boste lahko videli, pa tudi, da so v soboto v Ormožu bile 11.športne igre zaposlenih v zdravstvenih ustanovah v Ormožu. Zbrani so se pomerili v odbojki, nogometu in družabnih igrah:
Ljudska univerza Ormož je minuli teden skupaj s partnerji v okviru projekta EVROPA ZA DRŽAVLJANE izvedla druženje in obisk Varaždina, z namenom obnoviti stare in stkati nove vezi sodelovanja:
V Središču ob Dravi v soboto in nedeljo pripravljajo Mednarodno dirko starodobnih dirkalnih motociklov. Gre za edino takšno dirko v Sloveniji, zato so organizatorji na licenco še posebej ponosni. Dogodek so predstavili na tiskovni konferenci:
Precej bučno bo tako v soboto in nedeljo v Središču. Bučno pa je bilo tudi na rokometni tekmi med Jeruzalem Ormožem in Koprom, ter na tekmi Velika Nedelja – Pomurja, in seveda tudi na nogometnih tekmah Središče – Cirkulane in Ormož – Hajdina.
Oddaja bo na programu KTV ORMOŽ nocoj ob 20.uri, lahko pa si ogledate tudi katero od ponovitev v naslednjih dneh.