V prvem prispevku bomo spomnili na ANTONOVANJE na Kogu, v okviru katerega bosta tudi letos tradicionalna ČURKARIJADA v soboto in v nedeljo ROMANJE k Svetemu Antonu Puščavniku; sledil bo prispevek z lededne trgatve. V soboto zjutraj so namreč bili izpolnjeni vremenski pogoji za ledeno trgatev. Pri Čurin-Prapotnikovih na Kogu so tako po osmih letih na minus 11 pobrali ledene jagode ŠIPONA.
Vas zanima v čem je razlika med željami in udejanjanjem svojih ciljev v realnost? Na to vprašanje sta v torek v prostorih Mladinskega centra za našo KTV in slušateljem odgovorila Boštjan Kosec in Zvonko Pukšič.
Tradicionalno 28.decembra je Pihalni orkester Glasbene šole Ormož pripravil novoletni koncert, brez katerega si je novoletne praznike v Ormožu sploh težko predstavljati. Koncert še vedno odmeva, v prispevku boste lahko prisluhnili dvema skladbama v celoti. (koncert v celoti si boste lahko ogledali 24. in 31. januarja v dveh delih).

Svoj Božično novoletni koncert pa so pripravile tudi ZLATE RIBICE. Vokalno-instrumentalna skupina, ki deluje znotraj Psihiatrične bolnišnice Ormož. Tudi njihovi koncerti so prijetna glasbena doživetja, pripravili smo nekaj odlomkov za “pokušino”, koncert v celoti si boste lahko ogledali v torek 17.decembra ob 20.uri v redni torkovi rubriki “Z domačih odrov”.

V imenu tradicije koledništva so v čast minulega praznika TREH KRALJEV, člani Kulturnega društva ODPEV Mala vas zapeli tudi v Ormožu….

Za ljubitelje ŠPORTA smo obiskali ormoške rokometaše na enem izmed treningov, ki se pripravljajo na drugi del sezone; s slovensko mladinsko reprezentanco pa smo bili na Slovaškem, kjer so potekale kvalifikacije za uvrstitev na svetovnem prvenstvu v Alžiriji:

Valjeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri (ponovitve so v petek ob 10.in16.uri, v soboto ob 18. in v nedeljo ob 11. in 18.uri) ter k ogledu oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA: V nedeljo ob 20.uri bo oddaja z dne 6.maja 2000, ki jo povezuje Mihaela Fekonja.