V Krajevni skupnosti Miklavž pri Ormožu v juniju tradicionalno praznujejo svoj krajevni praznik. Letos je to že 49-ti. Pester program prireditev v katerega so vključena vsa društva in mnogi posamezniki, so organizatorji predstavili na tiskovni konferenci.
V nadaljevanju se odpravljamo med gasilce: Prostovoljno gasilsko društvo Hardek se odslej ponaša z novim vozilom GVM 1. Tako se jim je uresničila dolgoletna, sicer načrtovana želja, za katero so si prizadevali kar nekaj let. Pridobitvi primerna je bila tudi slovesnost ob primo-predaji vozila:
Gasilska zveza Ormož pa je v počastitev svetovnega dneva gasilcev, tudi letos pripravila predstavitev gasilske opreme v občini Ormož. Predstavitev je potekala na parkirišču ob Trgovskem centru v Ormožu. In bilo je zares KAJ videti!
Minuli teden so Občina Ormož, Osnovna šola Ormož, Center starejših občanov Ormož in Knjižnica Franc Ksavra Meška Ormož skupaj z Norvežani pripravili zaključek projekta Comenius Regio partnerstva. Tako gostje kot navedene domače institucije so si v teku projekta nabrali veliko izkušenj, boste slišali v tem prispevku.
Minuli teden so dijaki ormoške gimnazije predstavili svoje projektno delo in dejavnosti. Tudi letošnje leto so bili zelo aktivni in izpeljali številne zanimive projekte in naloge…
V nadaljevanju bo sledič pregled zadnjih športnih dogodkov, ki jih je zbral Uroš Krstič. Bili smo tudi med KOLESARČKI v ormoški mestni grabi …
VABLJENI K OGLEDU ODDAJE!

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo okrog 14.00 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.