Občinski svet občine Ormož se je minuli ponedeljek sestal na DRUGI redni seji, med točkami na dnevnem redu je bila tudi obravnava Predloga proračuna občine Ormož za leto 2015, ki sicer znaša slabih 17 milijonov evrov, polovico od tega občina namenja za investicije, več v prispevku:

Minuli teden so v Veliki Nedelji položili temeljni kamen za nov vrtec, ki pomeni za Krajevno skupnost pomeni veliko pridobitev, predvsem pa za malčke, ki vrtec obiskujejo in ga bodo obiskovali v prihodnje. Novi vrtec bo namreč za skoraj 500 kvadratnih metrov večji….
Sodelavci ZAVODA 100% NARAVNO BOTANIK ORMOŽ, ki ima svoje poslovne prostore na Kerenčičevem trgu v Ormožu, so minulo soboto pripravili Dan odprtih vrat. Številni obiskovalci so si lahko ogledali izdelke BOTANIK, jih poskusili kot čaje in druge napitke ter vprašali vse kar jih zanima o zdravilnih zeliščih.
Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ormož je tudi letos v šotoru pri Avtocentru Ormož na ogled postavilo društveno razstavo malih živali. Letos je bila že 18.razstava za povrstjo. Na ogled je bilo več sto primerkov malih pasemskih živali, in sploh se je bilo težko odločiti; katero od predstavljenih bi človek kar vzel za domov – boste pa imeli priložnost: Na koncu prispevka bo nagradno vprašanje !!
Izžrebali bomo kar tri srečneže, ki se boste lahko odpravili k predsedniku Društva, Jožetu Plohlu – in domov odnesli svojega novega hišnega ljubljenčka.

V nadaljevanju pa h glasbi: Večni Prlek – kantavtor Tadej Vesenjak je minulo soboto v Mariboru – natančneje v Kulturno glasbenem brlogu predstavil svojo novo zgoščenko, ki prinaša kar 14 novih skladb za sladokusce:

Potem pa sledi še pregled zadnjih športnih dogodkov tod okrog.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.05 na programu KTV ORMOŽ. Tudi nekaj ponovitev bo v naslednjih dneh, tako na KTV ORMOŽ kot v okviru programov SIP TV in PeTV ter v nedeljo ob 14.45 na programu TELE M. Oddajo pa si lahko ogledate tudi na tej spletni strani pod “oddaje”.