Naslovna slika: Tadej Ivanuša, snemalec in montažer

Najprej smo zabeležili otvoritev ceste v Žerovincih. Pravzaprav dveh odsekov cest: 1200 metrov čez novi železniški prehod proti Hujbarju ter Mekotnjaku in 350 metrov do kmetije Kaučič. Modernizacija obeh cest je stala 141.000 evrov, s tem, da so odsek proti kmetiji Kaučič uporabniki sofinancirali sami. Tribarvnico so prerezali: ALOJZ SOK, župan občine Ormož; SLAVICA RAJH, predsednica KS Ivanjkovci; domačin Miran KARBA; PAVLA MAJCEN, direktorica Komunalnega podjetja Ormož in OLGA KARBA, županja občine Ljutomer.
V nadaljevanju pa se odpravljmo med člane Združenja pridelovalcev za ponovno oživitev proizvodnje sladkorja v Sloveniji oziroma Tovarne sladkorja Ormož, ki so se v sredo sestali v Ormožu:
Na dan tradicionalnih slovenskih zajtrkov pa smo se odpravili v Vrtec Velika Nedelja. Z otroki v velikonedeljskem vrtcu pa je tokrat zajtrkoval tudi župan Alojz Sok in s seboj prinesel med iz svojega čebelnjaka:
Tudi osnovno šolo Miklavž pri Ormožu smo obiskali, kjer so imeli tehnični dan na katerem so se s pomočjo zunanjih strokovnjakov poučili o sodobni učni tehnologiji. Veliko tehnologij osnovnošolci že itak dobro poznajo, čeprav nekaj dodatnih znanj nikoli ni preveč…
Tako kot običajno – teden po Martinovanju – je Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ormož tudi letos pripravilo društveno razstavo svojih ljubljenčkov. Razstava je na ogled bila postavljena 4 dni, in sicer v šotoru ob Avtocentru na Hardeku, tako, da smo zabeležili tudi to razstavo.
V športni rubriki bom predstavili športno šolo BOBEK in vas seznanili z vrsto zadnjih športnih dogodkov.

Oddaja bo na ogled nocoj ( četrtek ) ob 21.00 uri, jutri ( petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.

Oddaja je na ogled tudi v okviru programa SIP TV in PeTV ter na programu TELE M v nedeljo okrog 14.00 ure. Pa tudi na tej spletni strani si jo lahko ogledate pod “oddaje”.