Iz vsebine:

Sredi novembra se je na 4. redni seji sestal Otroški občinski svet Ormož. Med točkami na dnevnem redu je bila tudi potrditev mandata nove otroške županje in novega otroškega podžupana. Oba prihajata iz OŠ Ivanjkovci:

2. Na Osnovni šoli Stanka Vraza Ormož so pred kratkim, tako kot že nekaj let v novembru, pripravili dan odprtih vrat ter medse povabili starše, strokovne sodelavce okoliških vzgojno izobraževalnih zavodov in ustanov v lokalnem okolju, s katerimi sodelujejo skozi vse leto, ter zainteresirano javnost, z željo, da pokažejo svoje delo in vzdušje na šoli:

3. Letošnjega Martinovanja v Ormožu pa se kar ne da pozabiti! Gotovo pa ni mogoče pozabiti Razstave malih pasemskih živali, ki jo v času Martinovanja pripravi Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ormož. Tudi letos je bila razstava ena največjih, kar jih ljubitelji pripravljajo v Sloveniji:

4. Med dogodki v času Martinovanja je bilo tudi odprtje razstave del likovno-literarne kolonije Malek 2023 in osma postavitev Rastoče knjige Ormoža. Slavnostni govornik na odprtju je bil Tone Peršak, pisatelj, pesnik in predstavnik društva Rastoča knjiga, gost za okroglo mizo pa je bil fotograf Ciril Ambrož:

5. Rokometaši Velike Nedelje so v tekmi 11. kroga 1. B lige gostili ekipo Šmartnega in kljub solidni predstavi doživeli šesti zaporedni poraz.

6. V Športnem parku Trate smo pospremili tekmo šestnajstine finala Pokala Pivovarne Union med Središčem, članom ptujske Superlige, in Ljutomerom – članom tretje slovenske nogometne lige. Tretjeligaš iz Ljutomera je cel čas nadziral potek tekme in se zanesljivo uvrstil med šestnajst najboljših ekip v pokalnem tekmovanju.

7. V 8. krogu prve slovenske futsal lige je največ zadetkov, kar šestnajst, padlo v Prlekiji na tekmi med domačim Meteorplastom in Bronxi iz Škofij…