Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 16. 11. 2016, do 7. ure dne 17. 11. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke s področja javne varnosti:

SREDA 16. 11. 2016:
Ob 09.16 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom v Ormožu. Policisti so na kraju z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja, kateremu je v zvezi kršitev določil ZPrCP izdan plačilni nalog.

Ob 10:45 smo policisti pri nadzoru cestnega prometa v naselju Ivanjkovci v postopku imeli voznika, kateri je imel v vozilu nameščen motilec merilnikov hitrosti. V tej zvezi je bila navedena naprava zasežena in bo zoper voznika podan obdolžilni predlog.

Ob 17:00 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi v naselju Senešci. Policisti so navedeno prometno nesrečo zaključili z odstopom od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 20:30 uri smo intervenirali v naselju Podgorci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba grozila drugim osebam. Na kraju je bil sprejet zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe ter bo zoper osumljenca sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 17.11. 2016:
– Ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti v cestnem prometu, z laserskim merilnikom hitrosti

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir