Likovno kulturno društvo LIKUDO ORMOŽ v sodelovanju s Pokrajinsko zvezo društev upokojencev Spodnjega Podravja – Likovno sekcijo dr. Štefke Cobelj, s TKD – Likovno sekcijo Miklavž pri Ormožu, z ustanovo OSMTH ORDINE DEI CAVALIERI DEL TEMPO DI HIERUSALEM, Centrom za ponovno uporabo – Kavarniško popravljalnico Ormož ter s slikarji Pomurja in Podravja in Rdeči križem Ormož se tudi letos pripravlja na avkcijsko razstavo. Zbrana sredstva od prodanih slik bodo likovniki namenili Osnovni šoli “Stanka Vraza”.
Otvoritev avkcijske razstave s kulturnim programom bo v sredo 6.marca 2019 v prostorih Kavarniške grajske popravljalnice Ormož (grad Ormož).
Podarjena likovna dela bodo prevzemali v petek 1.februarja 2019 med 16. in 17. uro ter v soboto 2. Februarja 2019 v prostorih Likovno kulturnega društva Ormož (grad Ormož). Možen je prevzem tudi izven tega termina s predhodnim dogovorom na telefonski številki 070899393. ali na e-mail bohumil.ripak@teleing.com.
Organizatorji naprošajo, da likovna dela pripravite za obešanje, zraven slike pa naj bo tudi izjava, da delo podarjate Osnovni šoli Stanka Vraza Ormož.

Naslovna fotografija: Likovno delo “Spominčice” Bohumil Ripak, 2014